OUTR Cordoba buitenhaard
Artikelnummer: 009.01.00.003Op voorraad
€745,00
Op voorraad
OUTR Cordoba buitenhaard
De OUTR Cordoba Buitenhaard is één van de Garden Fire gashaarden van OUTR, deze zijn er om sfeer en warmte naar jouw terras of tuin te brengen wanneer het buiten wat frisser wordt. Dankzij de wieltjes zijn ze makkelijk verplaatsbaar. Er kan een gasfles van bijvoorbeeld 6 of 11 kg in geplaatst worden. Deze toestellen zijn enkel voor buitengebruik.
4-zijdig glas
Branderbed: lavasteentjes
Vermogen: 7,3 kW
Verbruik: 531 gram / uur
Op dit moment is alleen de grijze variant leverbaar !!
Afmetingen: | H 138 x B 42 x D 42 cm |
Kleur: | Grijs of zwart |
Brandstof: | Gas |
Materiaal: | Roestvrijstaal |
Wielen: | Ja |
Aspan: | Neen |
Gewicht: | 37 kg |
Garantie: | 2 jaar |
Gerelateerde producten
- Kamado BBQ, OUTR, OUTR kamado's
OUTR LARGE DIAMOND 56
Op voorraad
0 out of 5(0)OUTR LARGE DIAMOND 56
Met de OUTR large diamond 56 staat er een sieraad in uw tuin. De meerdere keramische lagen in een Kamado barbecue isoleren de warmte, de rook én de typische barbecuesmaak. Dankzij deze constructie kan de temperatuur constant gehouden worden en kan je de graden nauwkeurig regelen. Grillen, roken, bakken, stomen en slow cooking doe je op een Kamado.
- model op wielen inclusief grillrooster en zijplanken
- rooster 47.8 cm
- thermometer in °C en °F
- vervaardigd uit geëmailleerd keramiek en staal
- Optioneel: heat deflector, pizza steen, gietijzeren rooster, set roosters, chicken sitter, braadspit, beschermhoes, houtskoolstarter, aspook, hittebestendige handschoen, spatel, bbq tang, bbq borstel, easy lighters en roosterclip.
Afmetingen: H 114 x B 130 x D 73 cm Inclusief: zijtafels + trolley Kleur: Zwart Brandstof: Houtskool Materiaal: Keramiek Wielen: Ja Aspan: Ja Gewicht: 70 kg Temperatuurbereik: 110° – 370° Garantie: 2 jaar SLOW COOKING
Bij slow cooking komt het vlees best niet rechtstreeks in contact met de warmte van de kolen en is het gebruik van een heat deflector of een set roosters (inclusief warmteplaten) aangeraden.
Een heat deflector is een plaat vervaardigd uit keramiek die u tussen het vuur en het vlees plaats. Hierdoor is er geen direct contact en kan je makkelijk indirect grillen. Ideaal om grote stukken vlees rustig te laten garen.
Een set roosters bestaat uit meerdere levels, waardoor dit meer plaats creëert en je op verschillende temperaturen kan bakken. De 2 halve roosters kunnen op verschillende niveaus gelegd worden. Een halve rooster verwijderen kan ook handig zijn om bijvoorbeeld kolen bij te vullen. Indirect grillen wordt mogelijk door de 2 halve warmteplaten samen te gebruiken. Een combinatie van direct en indirect grillen is ook mogelijk door 1 warmteplaat te gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld het vlees enkele minuten toeschroeien boven de kolen om vervolgens verder te laten garen in de zone boven de warmteplaat.
GEBRUIKSINSTRUCTIES
Bij een eerste ingebruikname moet de Kamado worden ingebrand, dit doe je door rustig op te stoken tot 100-150°C en dit voor ongeveer 1u. Laat de Kamado dan terug afkoelen. Dit proces herhalen je bij de eerste 3 keer dat je de Kamado gebruikt.
De bovenste margietschijf van de Kamado (bovenste luchtregeling) in te smeren met plantaardige olie en dit herhaal je regelmatig.
Maak een vuurtje met een aantal aanmaakblokjes op de houtskoolplaat onderin de Kamado te leggen. Plaats er vervolgens 2 handen houtskool bovenop.
Gebruik GEEN benzine, terpentine, wasbenzine, alcohol of andere vloeibare aanmaakproducten.
Gebruik niet teveel brandstof, als het vuur te krachtig is kan de Kamado schade oplopen. Een vijftal centimeter houtskool is voor veel gebruik al voldoende.
Laat het vuur branden tot alle brandstof op is en het vuur is gedoofd.
Als de eerste vlammen te hoog zijn, kan dit de vilten afdichting beschadigen voor deze de kans heeft gehad om goed te hechten.
Controleer na het eerste gebruik of alle sluitingen goed vast zitten. De metalen ring die het deksel verbindt met het onderstel zal bij hitte uitzetten en kan los komen te zitten. Het wordt aanbevolen om de ring te controleren en waar nodig met een sleutel weer vast te zetten.
U kunt uw Kamado nu normaal gebruiken.
Een Kamado is enkel geschikt voor buitengebruik.
DOVEN
Om het vuur te doven stopt u de brandstoftoevoer en sluit u alle gaten en het deksel, zodat het vuur op natuurlijke wijze uitgaat.
Gebruik GEEN water om de houtskool te blussen; de keramische Kamado kan hierdoor beschadigd raken.
OPSLAG
Wanneer u het apparaat niet gebruikt en buiten laat staan, moet u de Kamado eerst volledig laten afkoelen en vervolgens bedekken met een geschikte bescherming tegen regen.
Blokkeer beide wielklemmen, zodat deze niet kan verschuiven.
Het wordt aangeraden om de Kamado overdekt op te slaan voor bescherming.
Op een vorstvrije plaats bewaren. In de winter dient de Kamado dus binnen bewaard te worden.
REINIGING
De Kamado is zelfreinigend, dit door 30 minuten op 260°C te branden waardoor alle resten en vuil verschroeien. Het is echter niet verplicht uit te voeren.
Gebruik GEEN water of andere soorten schoonmaakproducten om de binnenkant van uw Kamado te reinigen. De wanden zijn poreus en absorberen alle vloeistof, waardoor de Kamado bijvoorbeeld kan scheuren. Als er heel veel roet is ontstaan, kunt u een borstel of het bijgeleverde gereedschap gebruiken om de koolrestanten weg te vegen voor het volgende gebruik.
Door de luchtregeling onderaan helemaal naar rechts te schuiven, daarna kan je met behulp van de as pook (optioneel) de koolrestanten die door de rooster gevallen zijn, verwijderen uit het as compartiment.
Gebruik voor het schoonmaken van de grills en roosters schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel, zodra het apparaat volledig is afgekoeld. De grill is NIET vaatwasser bestendig.
Wacht bij het schoonmaken van de buitenkant tot de Kamado volledig is afgekoeld en gebruik een vochtige doek met een mild schoonmaakmiddel.
SKU: 002.01.03.001 - Kamado BBQ, OUTR, OUTR kamado's
OUTR kamado Large 55
Op voorraad
0 out of 5(0)OUTR kamado Large 55
Met de OUTR kamado Large 55 is het genieten van kwaliteit. Door de meerdere keramische lagen in een Kamado barbecue isoleren de warmte, de rook én de typische barbecuesmaak. Dankzij deze constructie kan de temperatuur constant gehouden worden en kan je de graden nauwkeurig regelen. Grillen, roken, bakken, stomen en slow cooking doe je op een Kamado.
- model op wielen inclusief grillrooster en zijplanken
- rooster 46.8 cm
- thermometer in °C en °F
- beschikbaar in 3 kleuren : groen, zwart & rood (u kunt bij het bestellen bij de opmerkingen aangeven welke kleur u zou willen)
- vervaardigd uit geëmailleerd keramiek en staal
- Optioneel: heat deflector, pizza steen, gietijzeren rooster, set roosters, chicken sitter, braadspit, beschermhoes, houtskoolstarter, aspook, hittebestendige handschoen, spatel, bbq tang, bbq borstel, easy lighters en roosterclip.
Afmetingen: H 117 x B 130 x D 73 cm Kleur: Zwart / Groen/Rood Brandstof: Houtskool Materiaal: Keramiek Garantie: 2 jaar SLOW COOKING
Bij slow cooking komt het vlees best niet rechtstreeks in contact met de warmte van de kolen en is het gebruik van een heat deflector of een set roosters (inclusief warmteplaten) aangeraden.
Een heat deflector is een plaat vervaardigd uit keramiek die u tussen het vuur en het vlees plaats. Hierdoor is er geen direct contact en kan je makkelijk indirect grillen. Ideaal om grote stukken vlees rustig te laten garen.
Een set roosters bestaat uit meerdere levels, waardoor dit meer plaats creëert en je op verschillende temperaturen kan bakken. De 2 halve roosters kunnen op verschillende niveaus gelegd worden. Een halve rooster verwijderen kan ook handig zijn om bijvoorbeeld kolen bij te vullen. Indirect grillen wordt mogelijk door de 2 halve warmteplaten samen te gebruiken. Een combinatie van direct en indirect grillen is ook mogelijk door 1 warmteplaat te gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld het vlees enkele minuten toeschroeien boven de kolen om vervolgens verder te laten garen in de zone boven de warmteplaat.
GEBRUIKSINSTRUCTIES
• Bij een eerste ingebruikname moet de Kamado worden ingebrand, dit doe je door rustig op te stoken tot 100-150°C en dit voor ongeveer 1u. Laat de Kamado dan terug afkoelen. Dit proces herhalen je bij de eerste 3 keer dat je de Kamado gebruikt.
De bovenste margietschijf van de Kamado (bovenste luchtregeling) in te smeren met plantaardige olie en dit herhaal je regelmatig.
Maak een vuurtje met een aantal aanmaakblokjes op de houtskoolplaat onderin de Kamado te leggen. Plaats er vervolgens 2 handen houtskool bovenop.
Gebruik GEEN benzine, terpentine, wasbenzine, alcohol of andere vloeibare aanmaakproducten.
Gebruik niet teveel brandstof, als het vuur te krachtig is kan de Kamado schade oplopen. Een vijftal centimeter houtskool is voor veel gebruik al voldoende.
Laat het vuur branden tot alle brandstof op is en het vuur is gedoofd.
Als de eerste vlammen te hoog zijn, kan dit de vilten afdichting beschadigen voor deze de kans heeft gehad om goed te hechten.
Controleer na het eerste gebruik of alle sluitingen goed vast zitten. De metalen ring die het deksel verbindt met het onderstel zal bij hitte uitzetten en kan los komen te zitten. Het wordt aanbevolen om de ring te controleren en waar nodig met een sleutel weer vast te zetten.
U kunt uw Kamado nu normaal gebruiken.
Een Kamado is enkel geschikt voor buitengebruik.
DOVEN
Om het vuur te doven stopt u de brandstoftoevoer en sluit u alle gaten en het deksel, zodat het vuur op natuurlijke wijze uitgaat.
Gebruik GEEN water om de houtskool te blussen; de keramische Kamado kan hierdoor beschadigd raken.
OPSLAG
Wanneer u het apparaat niet gebruikt en buiten laat staan, moet u de Kamado eerst volledig laten afkoelen en vervolgens bedekken met een geschikte bescherming tegen regen.
Blokkeer beide wielklemmen, zodat deze niet kan verschuiven.
Het wordt aangeraden om de Kamado overdekt op te slaan voor bescherming.
Op een vorstvrije plaats bewaren. In de winter dient de Kamado dus binnen bewaard te worden.
REINIGING
De Kamado is zelfreinigend, dit door 30 minuten op 260°C te branden waardoor alle resten en vuil verschroeien. Het is echter niet verplicht uit te voeren.
Gebruik GEEN water of andere soorten schoonmaakproducten om de binnenkant van uw Kamado te reinigen. De wanden zijn poreus en absorberen alle vloeistof, waardoor de Kamado kan scheuren. Als er heel veel roet is ontstaan, kunt u een borstel of het bijgeleverde gereedschap gebruiken om de koolrestanten weg te vegen voor het volgende gebruik.
Door de luchtregeling onderaan helemaal naar rechts te schuiven, kan je met behulp van de aspook (optioneel) de koolrestanten die door de rooster gevallen zijn, verwijderen uit het as compartiment.
Gebruik voor het schoonmaken van de grills en roosters schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel, zodra het apparaat volledig is afgekoeld. De grill is NIET vaatwasser bestendig.
Wacht bij het schoonmaken van de buitenkant tot de Kamado volledig is afgekoeld en gebruik een vochtige doek met een mild schoonmaakmiddel.
SKU: 002.01.02.001 - Kamado BBQ, OUTR, OUTR kamado's
OUTR kamado XXL 70
Op voorraad
0 out of 5(0)OUTR kamado XXL 70
Met de OUTR kamado XXL 70 nooit ruimte tekort. Door de meerdere keramische lagen in een Kamado barbecue isoleren de warmte, de rook én de typische barbecuesmaak. Dankzij deze constructie kan de temperatuur constant gehouden worden en kan je de graden nauwkeurig regelen. Grillen, roken, bakken, stomen en slow cooking doe je op een Kamado.
- model op wielen inclusief grillrooster en zijplanken
- rooster 59.4 cm
- thermometer in °C en °F
- beschikbaar in 2 kleuren : groen & zwart (u kunt bij het bestellen bij de opmerkingen aangeven welke kleur u zou willen)
- vervaardigd uit geëmailleerd keramiek en staal
- Optioneel: heat deflector, pizza steen, gietijzeren rooster, set roosters, chicken sitter, braadspit, beschermhoes, houtskoolstarter, aspook, hittebestendige handschoen, spatel, bbq tang, bbq borstel, easy lighters en roosterclip.
Afmetingen: H 131 x B 139 x D 92 cm Inclusief: zijtafels + trolley Kleur: Zwart / Groen Brandstof: Houtskool Materiaal: Keramiek Wielen: Ja Aspan: Ja Gewicht: 114 kg Temperatuurbereik: 110° – 370° Garantie: 2 jaar SLOW COOKING
Bij slow cooking komt het vlees best niet rechtstreeks in contact met de warmte van de kolen en is het gebruik van een heat deflector of een set roosters (inclusief warmteplaten) aangeraden.
Een heat deflector is een plaat vervaardigd uit keramiek die u tussen het vuur en het vlees plaats. Hierdoor is er geen direct contact en kan je makkelijk indirect grillen. Ideaal om grote stukken vlees rustig te laten garen.
Een set roosters bestaat uit meerdere levels, waardoor dit meer plaats creëert en je op verschillende temperaturen kan bakken. De 2 halve roosters kunnen op verschillende niveaus gelegd worden. Een halve rooster verwijderen kan ook handig zijn om bijvoorbeeld kolen bij te vullen. Indirect grillen wordt mogelijk door de 2 halve warmteplaten samen te gebruiken. Een combinatie van direct en indirect grillen is ook mogelijk door 1 warmteplaat te gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld het vlees enkele minuten toeschroeien boven de kolen om vervolgens verder te laten garen in de zone boven de warmteplaat.
GEBRUIKSINSTRUCTIES
Bij een eerste ingebruikname moet de Kamado worden ingebrand, dit doe je door rustig op te stoken tot 100-150°C en dit voor ongeveer 1u. Laat de Kamado dan terug afkoelen. Dit proces herhalen je bij de eerste 3 keer dat je de Kamado gebruikt.
De bovenste margietschijf van de Kamado (bovenste luchtregeling) in te smeren met plantaardige olie en dit herhaal je regelmatig.
Maak een vuurtje met een aantal aanmaakblokjes op de houtskoolplaat onderin de Kamado te leggen. Plaats er vervolgens 2 handen houtskool bovenop.
Gebruik GEEN benzine, terpentine, wasbenzine, alcohol of andere vloeibare aanmaakproducten.
Gebruik niet teveel brandstof, als het vuur te krachtig is kan de Kamado schade oplopen. Een vijftal centimeter houtskool is voor veel gebruik al voldoende.
Laat het vuur branden tot alle brandstof op is en het vuur is gedoofd.
Als de eerste vlammen te hoog zijn, kan dit de vilten afdichting beschadigen voor deze de kans heeft gehad om goed te hechten.
Controleer na het eerste gebruik of alle sluitingen goed vast zitten. De metalen ring die het deksel verbindt met het onderstel zal bij hitte uitzetten en kan los komen te zitten. Het wordt aanbevolen om de ring te controleren en waar nodig met een sleutel weer vast te zetten.
U kunt uw Kamado nu normaal gebruiken.
Een Kamado is enkel geschikt voor buitengebruik.
DOVEN
Om het vuur te doven stopt u de brandstoftoevoer en sluit u alle gaten en het deksel, zodat het vuur op natuurlijke wijze uitgaat.
Gebruik GEEN water om de houtskool te blussen; de keramische Kamado kan hierdoor beschadigd raken.
OPSLAG
Wanneer u het apparaat niet gebruikt en buiten laat staan, moet u de Kamado eerst volledig laten afkoelen en vervolgens bedekken met een geschikte bescherming tegen regen.
Blokkeer beide wielklemmen, zodat deze niet kan verschuiven.
Het wordt aangeraden om de Kamado overdekt op te slaan voor bescherming.
Op een vorstvrije plaats bewaren. In de winter dient de Kamado dus binnen bewaard te worden.
REINIGING
De Kamado is zelfreinigend, dit door 30 minuten op 260°C te branden waardoor alle resten en vuil verschroeien. Het is echter niet verplicht uit te voeren.
Gebruik GEEN water of andere soorten schoonmaakproducten om de binnenkant van uw Kamado te reinigen. De wanden zijn poreus en absorberen alle vloeistof, waardoor de Kamado kan scheuren. Als er heel veel roet is ontstaan, kunt u een borstel of het bijgeleverde gereedschap gebruiken om de koolrestanten weg te vegen voor het volgende gebruik.
Door de luchtregeling onderaan helemaal naar rechts te schuiven, kan je met behulp van de aspook (optioneel) de koolrestanten die door de rooster gevallen zijn, verwijderen uit het ascompartiment.
Gebruik voor het schoonmaken van de grills en roosters schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel, zodra het apparaat volledig is afgekoeld. De grill is NIET vaatwasserbestendig.
Wacht bij het schoonmaken van de buitenkant tot de Kamado volledig is afgekoeld en gebruik een vochtige doek met een mild schoonmaakmiddel.
SKU: 002.01.05.001 - Kamado BBQ, OUTR, OUTR kamado's
OUTR kamado XL 60
Op voorraad
0 out of 5(0)OUTR kamado XL 60
Met de OUTR kamado XL 60 bent u de koning in uw eigen tuin. Door de meerdere keramische lagen in een Kamado barbecue isoleren de warmte, de rook én de typische barbecuesmaak. Dankzij deze constructie kan de temperatuur constant gehouden worden en kan je de graden nauwkeurig regelen. Grillen, roken, bakken, stomen en slow cooking doe je op een Kamado.
- model op wielen inclusief grillrooster en zijplanken
- Rooster 51.5 cm
- thermometer in °C en °F
- beschikbaar in 2 kleuren : groen & zwart (u kunt bij het bestellen bij de opmerkingen aangeven welke kleur u zou willen)
- vervaardigd uit geëmailleerd keramiek en staal
- Optioneel: heat deflector, pizza steen, gietijzeren rooster, set roosters, chicken sitter, braadspit, beschermhoes, houtskoolstarter, aspook, hittebestendige handschoen, spatel, bbq tang, bbq borstel, easy lighters en roosterclip.
Afmetingen: H 122 x B 134 x D 81 cm Inclusief: zijtafels + trolley Kleur: Zwart / Groen Brandstof: Houtskool Materiaal: Keramiek Wielen: Ja Aspan: Ja Gewicht: 80 kg Temperatuurbereik: 110° – 370° Garantie: 2 jaar SLOW COOKING
Bij slow cooking komt het vlees best niet rechtstreeks in contact met de warmte van de kolen en is het gebruik van een heat deflector of een set roosters (inclusief warmteplaten) aangeraden.
Een heat deflector is een plaat vervaardigd uit keramiek die u tussen het vuur en het vlees plaats. Hierdoor is er geen direct contact en kan je makkelijk indirect grillen. Ideaal om grote stukken vlees rustig te laten garen.
Een set roosters bestaat uit meerdere levels, waardoor dit meer plaats creëert en je op verschillende temperaturen kan bakken. De 2 halve roosters kunnen op verschillende niveaus gelegd worden. Een halve rooster verwijderen kan ook handig zijn om bijvoorbeeld kolen bij te vullen. Indirect grillen wordt mogelijk door de 2 halve warmteplaten samen te gebruiken. Een combinatie van direct en indirect grillen is ook mogelijk door 1 warmteplaat te gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld het vlees enkele minuten toeschroeien boven de kolen om vervolgens verder te laten garen in de zone boven de warmteplaat.
GEBRUIKSINSTRUCTIES
• Bij een eerste ingebruikname moet de Kamado worden ingebrand, dit doe je door rustig op te stoken tot 100-150°C en dit voor ongeveer 1u. Laat de Kamado dan terug afkoelen. Dit proces herhalen je bij de eerste 3 keer dat je de Kamado gebruikt.
• De bovenste margietschijf van de Kamado (bovenste luchtregeling) in te smeren met plantaardige olie en dit herhaal je regelmatig.
• Maak een vuurtje met een aantal aanmaakblokjes op de houtskoolplaat onderin de Kamado te leggen. Plaats er vervolgens 2 handen houtskool bovenop.
• Gebruik GEEN benzine, terpentine, wasbenzine, alcohol of andere vloeibare aanmaakproducten.
• Gebruik niet teveel brandstof, als het vuur te krachtig is kan de Kamado schade oplopen. Een vijftal centimeter houtskool is voor veel gebruik al voldoende.
• Laat het vuur branden tot alle brandstof op is en het vuur is gedoofd.
• Als de eerste vlammen te hoog zijn, kan dit de vilten afdichting beschadigen voor deze de kans heeft gehad om goed te hechten.
• Controleer na het eerste gebruik of alle sluitingen goed vast zitten. De metalen ring die het deksel verbindt met het onderstel zal bij hitte uitzetten en kan los komen te zitten. Het wordt aanbevolen om de ring te controleren en waar nodig met een sleutel weer vast te zetten.
• U kunt uw Kamado nu normaal gebruiken.
• Een Kamado is enkel geschikt voor buitengebruik.
DOVEN
• Om het vuur te doven stopt u de brandstoftoevoer en sluit u alle gaten en het deksel, zodat het vuur op natuurlijke wijze uitgaat.
• Gebruik GEEN water om de houtskool te blussen; de keramische Kamado kan hierdoor beschadigd raken.
OPSLAG
• Wanneer u het apparaat niet gebruikt en buiten laat staan, moet u de Kamado eerst volledig laten afkoelen en vervolgens bedekken met een geschikte bescherming tegen regen.
• Blokkeer beide wielklemmen, zodat deze niet kan verschuiven.
• Het wordt aangeraden om de Kamado overdekt op te slaan voor bescherming.
• Op een vorstvrije plaats bewaren. In de winter dient de Kamado dus binnen bewaard te worden.
REINIGING
• De Kamado is zelfreinigend, dit door 30 minuten op 260°C te branden waardoor alle resten en vuil verschroeien. Het is echter niet verplicht uit te voeren.
• Gebruik GEEN water of andere soorten schoonmaakproducten om de binnenkant van uw Kamado te reinigen. De wanden zijn poreus en absorberen alle vloeistof, waardoor de Kamado kan scheuren. Als er heel veel roet is ontstaan, kunt u een borstel of het bijgeleverde gereedschap gebruiken om de koolrestanten weg te vegen voor het volgende gebruik.
• Door de luchtregeling onderaan helemaal naar rechts te schuiven, kan je met behulp van de aspook (optioneel) de koolrestanten die door de rooster gevallen zijn, verwijderen uit het ascompartiment.
• Gebruik voor het schoonmaken van de grills en roosters schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel, zodra het apparaat volledig is afgekoeld. De grill is NIET vaatwasserbestendig.
• Wacht bij het schoonmaken van de buitenkant tot de Kamado volledig is afgekoeld en gebruik een vochtige doek met een mild schoonmaakmiddel.
SKU: 002.01.04.001 - OUTR, OUTR accessoires
Set roosters 50
Op voorraad
0 out of 5(0)Set roosters 50
Nood aan extra plaats? Deze set roosters 40 bestaat uit meerdere levels, waardoor dit meer plaats creëert en je op verschillende temperaturen kan bakken. Ideaal om direct en indirect grillen te combineren. Deze set is geschikt voor de Kamado M 50.
SKU: 002.02.03.005