[vc_row content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Loungeset kopen bij Voortman Buitenleven

Bij Voortman Buitenleven kun je terecht voor een groot assortiment aan loungesets. Zowel op het balkon als in je tuin kun je heerlijk genieten met één van onze loungesets. Op een loungebank kom je heerlijk tot rust in het buitenleven. Een loungeset kopen, doe je natuurlijk bij Voortman Buitenleven in Pesse.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”55957″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”31853″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Verschillende soorten loungesets

Wil jij een loungeset kopen, maar weet je nog niet welke voor jou geschikt is? Dan hebben wij voor jou alle mogelijkheden in onze showroom klaar staan. Loop eens rond door de showroom en ervaar alle mogelijkheden. Een loungehoek is tegenwoordig de meest gekozen set, omdat deze ideaal is door de extra lig posities die het creëert. Een loungeset is daarnaast ook goed om de ruimte op te vullen in jouw veranda of onder de overkapping. Hieronder ziet u al en vast een overzicht van de verschillende loungesets die wij in ons assortiment hebben:

  • Stoel-bank loungesets;
  • Hoek loungesets;
  • Chaise longue loungesets;
  • Balkon loungesets;
  • Loungesets met stoelen;
  • Dining loungesets.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Je eigen loungeset samenstellen

Een kant en klare loungeset kopen is vrij eenvoudig en zo heb je er het minste werk van. Maar het is misschien nog leuker om zelf een eigen loungeset samen te stellen. Zo kun je zelf de losse elementen kiezen die jij mooi vindt en op deze manier alle elementen combineren naar jouw eigen smaak. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de hoeveelheid ruimte die je beschikbaar hebt. Zo weet je precies wat je wel een niet kunt plaatsten op jouw gewenste locatie. In ons assortiment bieden wij twee verschillende merken aan, namelijk Exotan en Garden. Deze twee merken zijn top kwaliteit en speciaal voor jou geselecteerd.
Bij de aanschaf van een complete loungeset of je eigen samen gestelde set, is het natuurlijk van groot belang om deze correct te onderhouden. Op onze productpagina vindt u hier een aantal handig tips voor.

 

Heb jij interesse gekregen in een loungeset voor bij jou in de tuin om ideaal te kunnen genieten van het buitenleven? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen! Wij helpen je graag verder met deskundig advies.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”31938″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]