Toont alle 26 resultaten

Bastard 

Zoek je een super kamado?? de Bastard BBQ is een topper om heerlijk op te BBQ’en met een groep vrienden. De lekkerste gerechten kun je bereiden op deze alleskunner. Grillen, roken, low en slow alles kan.

Van hoogwaardige materialen worden de kamado’s gemaakt. De nieuwste innovaties van in deze kamado’s zijn een extra dik RVS grillrooster, het vernieuwde infinity-gasket en gietijzeren precisie-top. Door deze precisie top kun je de temperatuur in je de kamado super regelen. Ook is deze voorzien van een easy lift scharniersysteem zodat hij makkelijk te openen en te sluiten is.

Kortom op zoek naar een kamado en wil je genieten van het Nederlands design?  Kies dan voor een Bastard.  Omdat de materialen tegen de weersinvloeden kunnen zal je van deze kamado jarenlang genieten. Bescherm de kamado nog extra door beschermhoes, dan kan hij gewoon het hele jaar buiten blijven staan.

De Bastard is er in meerdere uitvoeringen, nu ook de Urban met zijn matte look, deze maakt de Kamado nog mooier. Er zijn meerdere formaten beschikbaar namelijk compact, medium, large en extra large.

Ook zijn er voor de Bastard meerdere accessoires verkrijgbaar.

Chat openen
1
Vragen? Gebruik onze chat
Hallo, kan ik je helpen?