-10%
, , ,

Rogue SE425 RVS

Artikelnummer: RSE425RSIBPSS-1-NL
Napoleon

nog 1 showroommodel alleen afhalen of in overleg verzenden


1.259,10 1.399,00

nog 1 showroommodel alleen afhalen of in overleg verzenden

Napoleon Rogue SE425 RVS 2020

Napoleon Rogue SE425 RVS  gasbarbecue met infrarood zij- en achterbranders is gemaakt van duurzaam rvs. Deze barbecue is uitgerust met drie hoofdbranders, een achterbrander en een hoge deksel, kortom alles wat je nodig hebt om gastronomische maaltijden te bereiden. Gril steaks van restaurantkwaliteit op het geïntegreerde Sizzle Zone™, terwijl de royale zijplanken extra prepruimte bieden. Verder is deze SE425 voorzien van verlichte bedieningsknoppen en zware rvs roosters die zeer eenvoudig te onderhouden zijn.

Sizzle zone Rogue SE425 RVS

De Napoleon Rogue SE425 RVS is voorzien van een uiterst efficiënte infrarood SIZZLE ZONE™-zijbrander. Een SIZZLE ZONE™-brander is ongelooflijk. Als u goed kijkt, ziet u dat de keramische steen in uw SIZZLE ZONE™ vol zit met kleine gaatjes en groeven. Gas wordt door die gaten geperst en ontstoken door een vonk. Omdat er zoveel van deze kleine gaatjes zijn, is er maar heel weinig gas nodig om het keramiek op te warmen, dat in een paar seconden tot 982°C wordt verhit. De rode gloed van de Infrarood SIZZLE ZONE™ is eigenlijk kortegolf-infrarood-energie die verantwoordelijk is voor de intense hitte. Deze ongelooflijke hitte wordt overgebracht op de grillroosters direct boven de SIZZLE ZONE™. De roosters worden heet en creëren die heerlijke schroeipatronen op uw eten. Het rooster van de Sizzle zone is een gietijzeren rooster.

Kook een snelle maaltijd voor een of twee personen. Gebruik de zijbrander om sauzen en bijgerechten te maken of uw vlees dicht te schroeien, terwijl u op de hoofdbrander heerlijke vleesgerechten bereidt.

RVS achterbrander

Deze SE425 is voorzien van een RVS achterbrander. In combinatie met een draaispit maakt u hiermee de lekkerste gerechten zoals bijvoorbeeld een hele kip aan het spit of een eigengemaakte kebab. Het spit voor deze BBQ is apart te bestellen via onze webshop.

https://www.voortmanbuitenleven.nl/heavy-duty-draaispit-voor-rogue-se-365-rogue-425-rogue-525-2/

Garantie

Napoleon geeft op de SE425 15 jaar gelimiteerde garantie

 

Merk

Aantal hoofdbranders

Achterbrander

ACCU PROBE™ Thermometer

i-GLOW™ knoppen

Infrarood

Infrarood achterbrander

JETFIRE™ ontsteking

7mm WAVE™ RVS grillrooster

15 jaar beperkte garantie

Chat openen
1
Vragen? Gebruik onze chat
Hallo, kan ik je helpen?