, ,

Napoleon Rogue 365 1 zwart

Artikelnummer: R365PK-NL
Napoleon

nog 2 opgebouwde modellen in overleg te verzenden


529,00

nog 2 opgebouwde modellen in overleg te verzenden

Rogue 365 zwart

De Rogue 365  gasbarbecue van Napoleon is ideaal voor de doorgewinterde griller. De griller die op zoek is naar een kwaliteit barbecue met alle functies van een uitzonderlijke grill. De twee RVS-branders van deze Rogue 365 zwart  leveren de warmte precies waar het nodig is. hij heeft namelijk een grilloppervlak van 51 × 45 cm. Samen met het warmhoudrek heeft u voldoende ruimte om u gerecht te bereiden

Zo bereid u eenvoudig een snelle maaltijd, lekkere sauzen en bijgerechten. Of u roostert bijvoorbeeld  een steak van restaurant kwaliteit. Zodra u die karakteristieke grillstrepen ziet, weet u dat u een Napoleon met iconische WAVE™-grillroosters hebt. Dankzij de op 2 hoogtes geplaatste warmteverdelers verdampt het druipvet onmiddellijk zonder dat er vlammen ontstaan. Daardoor zorgt dit ook voor een intensere smaak en een schonere grill. De Rogue® is voorzien van een stijlvol en duurzaam RVS-deksel, een enkelvoudige deur, gereedschapshaken en een afneembaar opbergmandje. Dit is compact grillen voor een betaalbare prijs!

Doordat de zijtafels van de Rogue inklapbaar zijn neemt deze als de BBQ wordt opgeborgen zeer weinig ruimte in. Ook zijn er specifieke hoezen voor de 365 verkrijgbaar in twee opties. Namelijk die voor de zijtafels ingeklapt of uitgeklapt.

Deze Rogue 365 is er ook in een uitvoering met zijbrander:

https://www.voortmanbuitenleven.nl/rogue-365-2-zwart-met-zijbrander/

Gewicht0,00 kg
Merk

Aantal hoofdbranders

ACCU PROBE™ Thermometer

JETFIRE™ ontsteking

Inklapbare zijtafels

WAVE™ Gietijzeren grillrooster

15 jaar beperkte garantie

Andere suggesties…

Chat openen
1
Vragen? Gebruik onze chat
Hallo, kan ik je helpen?