Patton Multi Cooking System 21 inch

Artikelnummer: 55CCA120

Op voorraad


Voortman Pesse Buitenleven
Voortman Pesse Buitenleven
37 Google recensies
Janwillem Putting
Janwillem Putting
2022-04-06
Hier leuke loungeset gekocht
Lees verder
L Ruiter
L Ruiter
2022-03-07
Bestelde item had leveringsproblemen. Dit was nog niet bekend tijdens het bestellen en omdat ik het nodig had voor een verjaardag heeft de klantenservice goed meegedacht. Ze hebben het product bij een andere leverancier opgehaald, waardoor ik het toch nog op tijd binnen had. Dus nette afhandeling zonder gedoe!
Lees verder
Karin van Aalst
Karin van Aalst
2022-03-04
Super! Ik had net een loungeset besteld. En nog geen 5 minuten later werd ik gebeld wanneer de set geleverd kon worden. Echt snelle service! Ook voor vragen, er werd vlot gereageerd op mijn vraag via WhatsApp. Ik vind dit echt top, zo zou het bij elk bedrijf moeten zijn. Echt een aanrader.
Lees verder
Joost Kollöffel
Joost Kollöffel
2022-01-12
Zeer vriendelijk geholpen met de aanschaf van een mooie Napoleon gasbarbecue. Arno belde mij twee keer terug: om de zeggen dat hij het transport had geregeld, en ook daarna of alles in orde was. Echt een fijn en professioneel bedrijf! :-) Dank jullie wel. De 'kip on a blik' die ik zaterdag maakte was heel goed gelukt!
Lees verder
anneke de graaf
anneke de graaf
2021-12-21
Eddy de Laat
Eddy de Laat
2021-12-01
Vorige week heb ik hier een bbq besteld, de volgende dag al werd ik gebeld om een bezorgafspraak te maken, en 2 dagen later had ik mijn bbq thuis. Ook toen ik dacht dat er een onderdeel niet bij zat, werd ik keurig te woord gestaan en geholpen. De medewerker van Voortman stuurde me zelfs foto's van het onderdeel op via de app, daardoor kwam ik erachter dat het betreffende onderdeel wel degelijk in de doos zat, ik had het alleen niet dusdanig herkend. Al met al, een zeer goede ervaring gehad met Voortman Pesse Buitenleven!
Lees verder
Annette von Unruh
Annette von Unruh
2021-09-28
Jordi C
Jordi C
2021-09-21
Snel met antwoorden, vriendelijk personeel, en een super snelle levering!
Lees verder
Jan-Willem van der Wal
Jan-Willem van der Wal
2021-07-29
Good service and delivery. But after that lots of annoying e-mails about writing reviews.
Lees verder
sterre van der kolk
sterre van der kolk
2021-06-24
top service
Lees verder

169,95

Op voorraad

Patton Multi Cooking System 21 inch

Multi cooking system is zoals de naam al aangeeft het meest veelzijdige kook systeem wat voor de 21” Kamado verkrijgbaar is. Met een MCS uitbreidingsset maak je je Kamado pas echt compleet. Zo hoef je geen losse heat deflector aan te schaffen aangezien dit systeem is  uitgevoerd met 2 half moon deflector plates aan de onderzijde. Het middenframe bevat een uitsparing om een wok pan in te kunnen plaatsen.  Het daarboven geplaatste grillroosters bestaat uit 2 halfmoon gietijzeren grill elementen. M.b.v. het MCS kun je daardoor alle kooktechnieken op de Kamado toepassen, en zowel gelijktijdig direct en indirect grillen. Bovendien verdubbel je met deze set op eenvoudige wijze je grilloppervlak.

 

Deze set bestaand uit:

2 half moon gietijzeren grillrooster elementen

2 half moon keramische deflector plates

1 Accessoire ring / wok pan uitsparing

Passend voor:

https://www.voortmanbuitenleven.nl/premium-kamado-21-inch-met-bluetooth-thermometer/

 

Chat openen
1
Vragen? Gebruik onze chat
Hallo, kan ik je helpen?