[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Leveringsinformatie

Indien het voorraad artikelen betreft streven wij er naar uw order dezelfde dag te verzenden (bij bestellingen geplaatst voor 15.00). Kunnen wij het product onverhoopt niet binnen twee werkdagen versturen dan krijgt u ten alle tijde bericht van ons over de geschatte levertijd.

U krijgt automatisch een e-mail op het moment dat het pakket bij ons verzonden wordt. In deze e-mail treft u een link aan naar het Track&Trace systeem van PostNL. Middels deze link kunt u het pakket volgen.

Het kan voorkomen dat niet alle producten van uw bestelling tegelijkertijd op voorraad zijn. Wij zullen dit dan in delen versturen indien noodzakelijk.

Al onze pakketten worden verzonden via PostNL

Zendingen worden tweemaal bij u aan de deur aangeboden door de PostNL chauffeur. Mocht hij u in beide gevallen niet thuis aantreffen dan is de PostNL chauffeur gerechtigd het pakket af te geven bij de buren. Bij afgeven van uw pakket bij de buren vindt u altijd een briefje in de brievenbus met daarop het huisnummer waar het pakket is afgegeven. Let op! Ook uw buren zullen wel moeten tekenen voor ontvangst van het pakket. Dit om fraude te voorkomen. In het uiterste geval dat u zelf niet thuis bent en uw buren ook niet, wordt de zending meegenomen naar het dichtstbijzijnde PostNL U kunt de zending daar afhalen met het briefje dat u van de chauffeur in de brievenbus heeft ontvangen. Let u echter op dat u bij het afhalen tevens uw legitimatie moet kunnen tonen!

Al onze bedrijfsmatige zendingen worden van maandag t/m vrijdag aangeboden.

Particuliere zendingen kunnen ook op zaterdag worden aangeboden.

Indien u wilt dat het pakket op een ander adres wordt geleverd dan op het factuuradres, dan kunt u dit in het bestelproces aangeven.

Als u liever niet heeft dat uw pakket bij de buren wordt afgeleverd als u niet thuis bent dan kunt u dit aangeven in het vakje “uw bericht aan ons” tijdens het bestel proces.

Afhalen:

Let op! U ontvangt bericht zodra uw zending klaarstaat.

Locatie:

Voortman Buitenleven
Warreveen 13
7933 PJ, Pesse
0528 – 217 700

KvK: 74066145
Btw: NL8597.61.617.B01
Bank: NL86RABO0327735996[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]